Hur visar man relaterade artiklar? Best related posts fixar kakan

Hur använder jag WordPress plugin för att visa relaterade artiklar efter min artikel?

Jag har länge använt mig av ett wordpress plugin som kallas för ”yarpp”, det står för Yet Another related posts plugin. Dock så har det inte alltid fungerat precis som jag har velat, där många artiklar som man tycker är uppenbart relaterade inte kommer med i yarpp. jag satt och läste på Nabils blogg, som jag ofta gör, Nabil är en hygglig ung kille som brinner för just sökoptimering & affiliate marknadsföring. Jag hittade hans artikel om just vilka 25 wordpress plugin han använder sig av. Jag är enig i stora delar av Nabils lista, dock med några små avvikelser. Vi ska här inom snar framtid gå igenom flera av pluginen på Nabils lista i detalj. Idag ska vi dock se på ett specifikt i listan som heter Best Related Posts. Detta plugin låter dig visa en lista på valfritt antal relaterade artiklar under innehållet i varje post. Detta leder naturligtvis till fler klick, och håller gärna besökaren kvar på sidan längre. Använder man adsense för att tjäna pengar på sin blogg, så ökar man sannolikt också antalet klick med detta wordpress plugin. Detta plugin förbättrar också din interna länkstruktur speciellt, användbart tillsammans med seo vänliga länkar.

 


Vänligen,
Fredrik Näs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *