”Quick Adsense” för Google Adsense i WordPress

WordPress är mitt favoritverktyg när det kommer till att publicera hemsidor.

Mest för att det är gratis, men också för att det passar till precis allting man vill göra med det. WordPress är världens största CMS, dels i antalet sidor som använder det, men också i den support community med trevliga webmasters som använder det och gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. WordPress har i tillägg ett helt enormt bibliotek med gratis plugins som utvidar (och i vissa fall även begränsar) funktionaliteten i WordPress.
Många skaffar en blogg för att dom har ett ämne dom brinner för och som dom vill dela med sig av, att blogga om något man är bra på leder som oftast till många besökare, när detta är fallet så finns det också en reell chans att tjäna fina pengar på sin blogg/hemsida. Det finns många wordpress plugin att välja mellan när det kommer till Google Adsense  men det finns också oerhört mycket dåligt att falla på.
Personligen så rekommenderar jag att man använder Quick Adsense, mest eftersom att det är lätt att komma igång, med en pedagogisk backend och tydliga instruktioner. Samt att det gör precis det som utlovas och ingenting mer.

Quick Adsense låter dig definiera vart annonsen ska visas.

Antingen på fasta platser som toppen, mitten eller i slutet av en artikel, höger eller vänster justerad, med eller utan text-wrapping, i sidebar. Eller (och det är det här jag gillar bäst), när du använder din editor och går över i html läge så kan du enkelt limma in din adsense grupp (du kan i backend definiera 10st grupper med olika format på adsense annonserna) precis där du vill ha den i artikeln. Google AdsenseDu kan också välja på vilken sorts innehåll din adsense annons ska visas, framsidan, i enskild post, i arkiv & tagg-sidor, i statiska sidor (som Om sida, kontakt, och produktsidor). Detta gör Quick Adsense till ett självklart val för mig.

 

Ps. Denna bloggen använder Quick Adsense.

 

Vänligen,
Fredrik Näs

2 reaktioner till “”Quick Adsense” för Google Adsense i WordPress”

Kommentarer är stängda.